Omisli.si

Animacija za podjetje Omisli.si je bila narejena za predstavitev njihove spletne platforme za ponudnike in iskalce raznih del in storitev. Njihova misija je pametno povezati lokalne ponudnike storitev s preverjenimi iskalci znotraj platforme Omisli.si.

Čas trajanja: 2:21 min

Besedilo Govora:

Ok…, glavni razlog, zakaj mala podjetja ostanejo, … no, mala, je pomanjkanje novih strank, ki bi lahko izkusile vašo  vrhunsko storitev in vas kasneje priporočile  dalje. Seveda, preko svoje spletne strani ste že dobili nekaj strank.  Ampak ker je klasično oglaševanje preko spleta in revij drago in časovno potratno, rezultati niso bili najboljši, kajne?

»Naš najboljši kanal so priporočila «, boste rekli. Ampak,  kako vas bodo nove stranke priporočile, če za vas še niso slišale? Veste kaj?  Mi želimo, da je pri vas drugače ! Zato smo ustvarili Omisli.si  –  spletno platformo, ki pametno povezuje iskalce in ponudnike storitev. Redno vam dostavljamo nove stranke , na pladnju.

Potencialne stranke, ki potrebujejo vašo storitev, oddajo povpraševanje preko Omisli.si.  Vsa povpraševanja telefonsko preverimo  in ovrednotimo. Posredujemo le vam prikrojene stranke , glede na vašo lokacijo, vrsto storitve in druge preference, ki jih določite sami. Namesto vas tudi ločimo resne stranke od “firbcev”  in vam prihranimo čas.

OK, kaj boste torej  kot lokalni ponudnik dobili pri Omisli.si?

1) Dnevno vas obveščamo o novih strankah, ki iščejo vašo storitev v vaši bližini

2) Če vam je povpraševanje všeč in ste na voljo, pošljete svojo ponudbo.

Vsi pogovori so pregledno urejeni. Nič več izgubljanja časa z iskanjem po e-pošti.

“Koliko pa me to stane? « se sprašujete? Kot v trgovini, si stranke izberete sami. Plačate le, kadar želite poslati ponudbo. Povrh vsega MI častimo ponudbe do prvega  sklenjenega posla !

Pa me bodo res najeli? Preverjeno, da . Omisli.si je celo najcenejši vir novih strank. V to smo tako prepričani, da vam nudimo celo garancijo , ki vam omogoča, da za vaš denar zagotovo prejmete posel. Po opravljeni storitvi vas nove stranke ocenijo, kar seveda olajša pridobivanje novih in novih in novih .

Kako začeti? Super  enostavno. Brezplačno se vpišite tukaj. Vzelo vam bo le minuto. Posvetite se svojemu poslu, skrb za nove stranke pa prepustite izkušeni ekipi Omisli.si.

 

 

 

Project categories: 2D animacija

Close
Go top